فروش قارچ یکی از مشاغل محبوب در حوزه کشاورزی و تولید محصولات غذایی است. قارچ یک ماده غذایی با ارزش و خواص غذایی بالا است و در بسیاری از غذاها استفاده می شود. برای شروع کسب و کار فروش قارچ، می توانید قارچ های خود را در مزرعه یا گلخانه کشت کرده و سپس آنها را به فروشگاه ها، بازارها یا رستوران ها عرضه کنید. همچنین می توانید قارچ های خود را به صورت تازه یا فرآوری شده مانند قارچ شور یا قارچ خشک به فروش برسانید. این کسب و کار امکان پرورش و فروش انواع قارچ های مختلف را فراهم می کند و می تواند منبع درآمد خوبی برای شما باشد. اما برای کشت قارچ باید دانش و مهارت کافی را در این خصوص کسب نمایید؛ یکی از مسائلی که باید علم کافی نسبت به ان داشته باشید روش اصولی ضدعفونی سالن پرورش قارچ است. در این وبلاگ قصد داریم به اموزش نحوه صحیح ضدعفونی سالن پرورش قارچ به روشی اصولی بپردازیم.
چرا باید سالن پرورش قارچ رو ضدعفونی کنیم؟ سالن پرورش قارچ باید به صورت دورهای ضدعفونی شود به دلیل اینکه قارچها به عنوان یک محصول غذایی حساس به آلودگی و عفونت هستند. ضدعفونی کردن سالن پرورش قارچ میتواند از گسترش باکتریها، قارچهای آلوده و سایر مواد آلوده جلوگیری کند و اطمینان حاصل کند که محصولات قارچی تمیز و ایمن برای مصرف هستند. همچنین، ضدعفونی کردن سالن پرورش قارچ میتواند به بهبود کیفیت و عمر مفید محصولات کمک کند.
· استفاده از مواد شوینده و شیمیایی
· استفاده از بخار داغ
استفاده از مواد شوینده و شیمیایی در ضدعفونی سالن پرورش قارچ بسیار مهم است به منظور حفظ بهداشت و سلامتی قارچ ها. برای ضدعفونی سالن پرورش قارچ میتوان از مواد شوینده مانند کاربندازیم، هیدروژن پراکسید و همچنین مواد شیمیایی مانند فرمالدهید و اتیلن اکساید استفاده کرد. این مواد میتوانند باکتریها، قارچها و ویروسها را از سطوح مختلف سالن پرورش قارچ حذف کرده و بهداشت و سلامتی قارچ ها را حفظ کنند. البته قبل از استفاده از هر یک از این مواد باید دقت کافی به نحوه استفاده و دستورالعملهای ایمنی آنها داشته باشیم تا از وقوع هر گونه حادثه یا مشکل جلوگیری کنیم. همچنین هنگام کار با این مواد از ماسک استفاده نمایید تا دچار مشکلات تنفسی نشوید.
برای اطمینان حاصل کردن از اینکه محیط پرورش قارچ، تمام تجهیزات اعم از قفسه ها، دستگاه رطوبت ساز، راهروها، اتاق ها، لباس های کارکنان و... استفاده از بخار آب برای ضدعفونی سالن پرورش قارچ یک روش موثر و اقتصادی است. برای انجام این کار، میتوانید از یک دستگاه دیگ بخار در سالن پرورش قارچ استفاده کنید. برای این کار، ابتدا سالن را از هر گونه زباله و آلودگی پاک کنید و سپس دستگاه بخارساز را روشن کنید و اجازه دهید که بخار آب در سالن پخش شود. دمای این بخار باید 70 درجه سانتی باشد و به مدت 8 ساعت باید محیط را با این روش ضدعفونی انجام دهید. این کار باعث کشتن باکتریها و ویروسها و همچنین کاهش رطوبت و پاکسازی هوا در سالن میشود. این روش میتواند به بهبود کیفیت هوا و کاهش خطر ابتلا به عفونتهای مختلف در سالن کمک کند.
در این وبلاگ از مه اوران روش اصولی ضدعفونی سالن پرورش قارچ و ضد عفونی کننده های مناسب شرح داده شد. لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مه اوران از طریق شماره 02191035178 تماس حاصل نمایید.