تو این وبلاگ قراره به اموزش عرق گیری با دستگاه عرق گیری برقی و ابی بپردازیم. اول بهتره بدونیم که این دستگاه وظیفه ی تولید عرق از گیاهان مختلف رو داره و با نام های دستگاه تقطیر و دستگاه گلاب گیری هم شناخته میشه. اما سوالی که اینجا پیش میاد اینه که با این دستگاه عرق چه گیاهانی رو میشه گرفت؟ عرق کاسنی، عرق نعنا، عرق زیره، عرق شاهتره، بابونه، گلاب و تمام گیاهانی که خواص درمانی دارند. اگر دستگاه تقطیر با کندانسور ابی یا برقی دارید تا این اموزش با راوی کالا همراه باشید تا اموزش عرق گیری رو به اسون ترین شکل ممکن یاد بگیرید.
در وبلاگ اموزش عرق گیری با دستگاه عرق گیری برقی و ابی به عنوان اولین مرحله باید اب و گیاه را به میزان لازم (ترجیحا نسبت 1 به 2.5 به ترتیب برای گیاه و آب رعایت بشه) در مخزن دستگاه بریزید؛ نکته حائز اهمیت تو این مرحله اینه که یک سوم مخزن دستگاه باید برای بخاری که قراره به وجود بیاد خالی بمونه تا از مسدود شدن خروجی ها جلوگیری بشه (مسدود شدن خروجی ها می تونه باعث انفجار هم بشه و بسیار خطر افرین هست).
تو مرحله بعد کندانسور رو به دستگاه عرق گیر متصل کنید. اتصال دستگاه به کندانسور با استفاده از شلنگ های سیلیکونی، مسی و هر لوله ای امکان پذیر هست.
نکته ی حائز اهمیت تو این مرحله اینه که کندانسور باید حدود 15 الی 20 سانتی متر بالاتر از مخزن دستگاه قرار بگیره تا عرق تولید شده به راحتی بتونه از دستگاه خارج بشه و داخل ظرف در بسته ای که از قبل اماده شده و در زیر لوله خروجی کندانسور قرار گرفته، بریزه.
به عنوان سومین مرحله در اموزش عرق گیری با دستگاه عرق گیری برقی و ابی، می تونید در مخزن رو کاملا ببندید و دستگاه رو روی حرارت بزارید و اجازه بدید تا جوش بیاد.
بهترین زمان برای روشن کردن کندانسور و عمل خنک سازی بخار زمانی هست که بخار از لوله پایینی خارج میشه و بیرون میاد. در این مرحله می تونید کندانسور رو به برق متصل کنید تا بخار سرد بشه و به صورت مایع درون ظرف بریزه.
مشاهده محصول: دستگاه عرق گیری 100 لیتری خانگی
روش عرق گیری با این دستگاه مثل دستگاه عرق گیری برقی هست و تنها تفاوت اونها در مخزنی هست که در کندانسور این دستگاه قرار گرفته و وظیفه خنک کردن رو داره؛ به اینصورت که با ریختن مقداری یخ داخل این مخزن می تونه کندانسور رو خنک کنه، شایان ذکر هست که خروجی این بخش باید به فاضلاب وصل بشه.
برای دو اتیشه شدن عرق می تونید یکبار دیگه مراحل ذکر شده رو انجام بدین اما این دفعه فقط مایع به دست امده رو بجوشونید.
لازم به ذکر هست که جوشوندن زیاد گیاه و اضافه کردن مداوم اب می تونه سبب کاهش کیفیت و خاصیت نتیجه نهایی بشه؛ به همین خاطر اب رو به طور مکرر به دستگاه اضافه نکنید چون با اینکار عرق بیشتری تولید نمیشه فقط ابه که داره بخار میشه.
تو این وبلاگ تلاش راوی کالا این بود که روش عرق گیری با دستگاه عرق گیری برقی و ابی رو به اسونترین روش توضیح بده. امیدواریم که تونسته باشیم به بهترین شکل در این اموزش به شما کمک کرده باشیم. در صورت داشتن سوالات بیشتر می تونید با شماره 09190479785 تماس بگیرید.