اگرچه در این فرایند از دستگاههای سمپاشی متنوعی استفاده میشود اما کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی میتواند تجربهای فوق العاده در اختیار کشاورزان قرار دهد. این دستگاه با قابلیت تبخیر آب موجود در مخزن خود و ایجاد رطوبت نسبی بالا در محیط باعث پخش و توزیع بهتر سموم مایع میشود.
دستگاه رطوبت ساز باعث پراکنش منظم و یکنواخت میکرو ذرات سم در همه نقاط شده و موجب کاهش هدر رفت سموم و تاثیرات مخرب زیست محیطی و ریشه کنی آفات در کوتاهترین زمان میشود.
در بررسی کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی باید بگوییم، که مزایای این تجهیز بسیار متنوع بوده و این دستاورد به دلیل مکانیزم عملکرد تولید بخار توسط نیروی گریز از مرکز است که میتواند به پخش ذرات سم و کیفیت بالا فرایند سمپاشی کمک کند. از مهمترین مزیتهای استفاده از این دستگاه مورد زیر هستند.
· پخش یکنواخت سم
دستگاه رطوبت ساز با تولید رطوبت باعث تبخیر سموم جابجایی آسان و پخش یکنواخت آنها در محوطه زمین شده و با پخش یکنواخت و اثرگذاری بالا بر روی گیاهان از هدر رفت سموم جلوگیری میکند.
· انتقال سم به نقاط دور دست
در فرایند سمپاشی با دستگاههای دیگر ممکن است ذرات سم قبل از رسیدن به نقاط دور دست تبخیر شده و عملکرد لازم را بر روی گیاهان نداشته باشد. اما به دلیل مکانیزم عملکرد دستگاه رطوبت ساز به صورت اسپری میتوان ذرات سموم را به راحتی به نقاط دورتر از مرکز نیز انتقال داد و باعث توزیع راحت آن در کلیه محوطه رشد گیاهان شد.
· افزایش بهرهوری
با توجه به کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی، پخش یکنواخت سم به بهترین شکل انجام شده و سموم به طور بهینه اثربخشی لازم را بر روی گیاهان خواهند داشت. با کاهش هدر رفت سموم و هزینههای سمپاشی دفع آفات به بهترین شکل صورت گرفته و عملکرد و راندمان رشد گیاهان افزایش پیدا میکند.
· کاهش هدر رفت سم
با توجه به تبخیر میکرو ذرات سموم توسط دستگاه رطوبت ساز و انتقال آن بر روی تمامی گیاهان و اثربخشی بالا، در نهایت با کمترین میزان سموم نتیجه دلخواه حاصل میشود و تاثیرات منفی کمتری نیز متوجه محیط زیست خواهد شد.
· کاهش آلودگی محیط زیست
استفاده بیرویه از سموم کشاورزی شیمیایی تاثیرات مخربی بر روی حیات وحش، منابع آبی و خاکی داشته و میتواند برهم زننده تعادل طبیعی محیط زیست باشد. اما با کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی میتوان از هدر رفت سموم و استفاده بیش از حد آن جلوگیری کرده و با کمترین میزان و پخش یکنواخت محیط مورد نظر را ضدعفونی کرد.
· دقت و کارایی بالا
نقاط قوت این دستگاه دقت و کارایی بالایی در کنترل رطوبت محیط و تبخیر سموم در آب مناسب است. این عملکرد خودکار میتواند دقت در سمپاشی را بالا برده و با هدف قرار دادن همه قسمتهای زمین در فرایند سمپاشی هیچ نقطهای از نظر پخش یکنواخت سم از دید دستگاه پنهان نمیماند.
· افزایش قابلیت پذیرش گیاهان
یکی از گزینههایی که باعث میشود گیاهان قابلیت پذیرش سموم را داشته باشند ایجاد رطوبت لازم برای این منظور است. در نتیجه گیاهان در محیطی مناسب عملکرد لازم را پس از دریافت سموم و جذب آنها خواهند داشت.
· صرفهجویی در آب
سموم معمولا به صورت مایع در آب استفاده میشوند، کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی میتواند به کاهش مصرف آب جهت پخش سموم کمک کند و با فراهم کردن رطوبت لازم و مناسب برای تبخیر و پخش یکنواخت سموم هزینههای مربوط به تامین آب کاهش پیدا میکند.
· اطلاعات زیست محیطی
این دستگاه میتواند اطلاعات زیست محیطی را جمع آوری کرده و کشاورزان میتوانند با مطالعه تنظیمات دستگاه و سطح رطوبت آن از وضعیت خاک و آب اطلاعات مفیدی کسب کرده و با این تفاسیر در جهت مدیریت منابع و اتخاذ تصمیمات در مورد سمپاشی و بهبود شرایط رشدی گیاهان استفاده کنند.
در مقاله کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی قصد داریم، تا مراحل سمپاشی را بررسی و ارزیابی نماییم؛
1. آمادهسازی دستگاه از نظر اتصالات الکترونیکی، نصب درست قطعات و تامین منابع آبی
2. برای شروع سمپاشی باید از نصب درست همه قطعات مطمئن شوید و همین طور اتصالات الکتریکی و بخش های تامین کننده آب را نیز بررسی کنید.
3. استفاده از سموم مناسب و تهیه آن بر اساس دستورالعملها
4. ترکیب آن در آب برای حلالیت بال
5. تنظیم دستگاه رطوبت ساز از نظر دمای آب، سرعت پخش و پارامترهای مرتبط بر اساس شرایط زمین، نوع سم و سرعت پخش اهمیت زیادی دارد. با توجه به کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی باید خیلی خوب به این آیتم ها توجه نمود.
6. شروع سمپاشی پس از تنظیم و تایید تنظیمات دستگاه
7. آماده سازی سم و هدایت دستگاه به سمت منطقه مورد نظر جهت پخش
8. حرکت یکنواخت و متداول دستگاه جهت جلوگیری از تجمع سموم در یک محوطه و پوشش دهی کامل سطح زمین
9. اتمام فرایند سمپاشی و خاموشی دستگاه
10. اطمینان از عدم وجود سموم در لولهها و دستگاه
11. تخلیه آب موجود در دستگاه، پاکسازی و شستشوی لولهها
12. خشک کردن رطوبت قطعات و پیشگیری از خرابی قطعات
آیتم های بالا در رابطه با کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی و مراحل پاشیدن سم بودند، که بایستی مرحله به مرحله و با دقت انجام شوند.
مشاهده محصول: رطوبت ساز التراسونیک 8300
در این بخش از مقاله کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی، نحوه عملکرد این تجهیز را بیان می کنیم.
دستگاه رطوبت ساز با کمک نیروی گریز از مرکز رطوبت و ذرات ریز آب را تولید کرده و در فضا به شکل یکنواخت پخش میکند، این ذرات سبک و کم حجم به صورت قطرات آب معلق توسط گرمای هوا تبخیر شده و با جذب این گرما موجب خنک شدن محیط و مرطوب شدن آن میشوند.
این دستگاه دارای دیسک متحرک است که در هر ثانیه ۵ دور میچرخد و با کمک پمپ، آب بر روی این دیسک منتقل شده و به دلیل نیروی گریز از مرکز به آب و پودر تبدیل میشود. این آب پس از عبور از چند لایه قطرهگیر به کمک پروانه به شکل اسپری به محیط پمپاژ شده و باعث افزایش رطوبت محیط میشود.
کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی باعث افزایش بهرهوری، صرفهجویی در منابع، پخش یکنواخت سموم، جلوگیری از هدر رفت و حفاظت از محیط زیست شده و راندمان تولید گیاهان و محصولات را افزایش میدهد.
مجموعه بزرگ و موفق مه آوران که از تولید کنندگان برتر دستگاههای رطوبت ساز در انواع مختلف برای حوزهها و صنایع متنوع است که میتوانید از طریق وب سایت این مجموعه و مشاوره با کارشناسان بهترین دستگاه رطوبت ساز را با کیفیت ایدهآل و قیمت متعادل دریافت کنید.
امیدواریم مقاله ما با عنوان کاربرد دستگاه رطوبت ساز در سم پاشی برایتان اطلاعات مفیدی داشته باشد.