در این وبلاگ از راوی کالا به بررسی نکات مهم در خصوص ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی خواهیم پرداخت. دستگاه جوجه کشی وسیله ای است که برای تبدیل تخم به جوجه از ان استفاده می شود که در این فرایند عوامل مختلفی در نتیجه نهایی دخیل هستند؛ عواملی مانند دما و رطوبت، چرخش تخم ها، تهویه و ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی. قصد ما در این وبلاگ شرح نکات مهم در ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی می باشد. لذا با ما همراه باشید.
ضدعفونی و شستشوی دستگاه جوجهکشی به دلیل اینکه می تواند در مراحل جوجه کشی سبب ایجاد الودگی های خون بند ناف، پرها کثیف و بوی نامطبوع شود، اهمیت زیادی دارد. در صورت ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی می توان علاوه بر بهبود کارکرد دستگاه و افزایش طول عمر ان به موارد زیر دست پیدا کرد:
قطعات قابل جدا شدن دستگاه مانند سبد و مخازن آب را از دستگاه جدا کرده و با اب بشویید.
قطعات و تجهیزات داخلی دستگاه را می توان با استفاده از بخار فرمال و جرمی ساید که بهترین نوع محلول ضدعفونی کننده می باشند، به مدت 12 تا 24 ساعت ضدعفونی کرد. بدین صورت که با قرار دادن این گاز در داخل دستگاه و بستن تمامی درب ها و درزهای دستگاه فرایند ضدعفونی اغاز می شود. لازم به ذکر است که استشمام این گازها برای انسان مضر است، اما می توان از ان برای ضدعفونی کردن دستگاه جوجه کشی و تخم مرغ ها قبل از اغاز فرایند جوجه کشی استفاده نمود.
نکته قابل ذکر در اینجا این است که باید سنسور دستگاه را با پلاستیک کاملا بپوشانید تا در معرض گازهای شیمیایی قرار نگیرد و عملکرد ان با اختلال مواجه نشود.
در نهایت با قرار دادن دستگاه در محیط و هوای ازاد، تمامی گازها و مواد سمی را از دستگاه جوجه کشی خارج کرده و پس از گذشت سه روز می توانید از دستگاه مجدد استفاده نمایید.
- همیشه دستورالعملهای تولیدکننده دستگاه جوجهکشی را مدنظر داشته باشید.
- شستشو و ضدعفونی دستگاه را پس از هر دوره جوجهکشی انجام دهید.
- از تجهیزات و مواد غیرسمی و ایمن برای شستشو و ضدعفونی استفاده کنید تا به جوجهها آسیبی نرسانید.
- هنگام ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی، از ماسک و دستکش استفاده کنید.
- محیط اطراف دستگاه باید تمیز باشد.
- هنگام انتقال تخم ها باید دست ها را شسته و ضدعفونی کنید.
برای ضدعفونی دستگاه جوجهکشی، میتوانید از مواد و محصولات زیر استفاده کنید:
1. محلولهای الکلی: محلولهای حاوی 70% الکل ایزوپروپیل یا اتانول برای ضدعفونی سطوح بسیار مؤثر هستند.
2. محلولهای ضدعفونیکننده مبتنی بر پراکسید هیدروژن: این محصولات میتوانند برای ضدعفونی سطوح داخلی دستگاه استفاده شوند و معمولاً بدون بو هستند.
3. محلول های قلیایی: مانند سدیم بیکربنات که میتواند به پاکسازی و ضدعفونی کمک کند.
4. محلولهای ضدعفونیکننده اختصاصی: برخی از برندها محصولات تخصصی برای ضدعفونی دستگاههای جوجهکشی عرضه میکنند که معمولاً شامل ترکیبات غیر سمی و ایمن برای تخممرغها است.
در این وبلاگ از راوی کالا به بررسی نکات مهم در ضدعفونی کردن و شستن دستگاه جوجه کشی پرداختیم. در صورت داشتن سوالات بیشتر در خصوص دستگاه جوجه کشی با مشاوران ما در راوی کالا از طریق شماره 09190479785 تماس بگیرید.